THE GROUND

This is where the magic happens

THE GROUND – This is where the magic happens. Onverwachts en ongepland maakte ik kennis met deze inspirerende ruimte. Ik was letterlijk meteen verkocht. Het was liefde op het eerste gezicht. Het licht, de bouw, haar karakter: ruig, stoer, energiek en vol passie. Just magic. We hadden meteen een klik en ik ging ervoor.

Faabulous Ground bestaat uit 900 vierkante meter binnen en 200 vierkante meter buiten. Het is een unieke ruimte die je uitdaagt, verbindt met anderen en bovenal inspireert om al jouw talenten te benutten. Middin in de Binckhorst in Den Haag is where the magic happens. Hier kunnen creatieve geesten zich verder ontplooien, telt alleen een langetermijnsamenwerking en zijn verbindingen gebaseerd op wederzijds respect.

Healthy body & mind zijn de standaard

Wij hechten waarde aan oprechte betrokkenheid met en voor elkaar. Daardoor is het een veilige haven voor de changemakers van vandaag en morgen. Want weet je, fouten maken mag niet alleen. Het moet ! Hoe moet je anders leren en verder komen als je niet bereid bent buiten de gebaande paden te stappen? Daarvoor heb je frisse ideeën en idealen nodig. Mensen om je heen met een missie, die meedenken en een intrinsieke motivatie hebben om te vernieuwen en de wereld een stukje mooier te maken. Een healthy body & mind zijn hier de standaard.

Deze faabulous high end locatie is geschikt  voor huur met verschillende doeleinden:

 

 • Een werkplek. Verzeker jezelf als professional van de juiste mensen en energie om je heen om jouw doelen te bepalen en behalen.

 

 • Een kantoor. Dit wordt jouw empowerment playground. Waar je jouw bedrijfsdoelen behaalt terwijl je er plezier in hebt. De ruimtes zijn niet vast ingedeeld. Dat betekent dat je deze nog zelf kunt creëren en de vierkante meters kunt bepalen.

 

 • Trainingen, presentaties, workshops & vergaderingen. Een inspirerende setting voor jouw verhaal. Een ruimte die plug & play wordt opgeleverd. Je kunt erop vertrouwen dat werkelijk alles klaar staat om jouw workshop of training tot een succes te maken. Van een draadloos beamersysteem tot flipovers, clickers en post-its. Desgewenst verzorgen wij energizers om mensen erbij te trekken en houden.

 

 • Events en expositie. Wat je ook wilt, we make it happen. In deze plug & play ruimte is werkelijk alles mogelijk. Leg bij ons jouw gedroomde uitkomst op tafel en laat ons je verrassen.

 

 • Film- of kookstudio. We bieden je een playground om jouw creativiteit volledig tot uiting te laten komen. De ruimte is stoer, energiek, gaaf ingericht en vrij in te delen. Elke gewenste setting is mogelijk. En met een groot kookeiland en koffiebranderij kunnen wij ook aan jouw culinaire behoeften tegemoet komen.
LIGHT YOUR INNERFIRE

Onbegrensde mogelijkheden

Light your innerfire

 

Met onze energie, ervaring, creativiteit en groot netwerk overtreffen wij jouw verwachtingen. Wij bieden je niet alleen een heerlijke creatieve plek om te werken, organiseren en spreken. Wij willen daadwerkelijk een vlam bij iedereen aanwakkeren. Een organisatie met vuur geeft licht, is warm van binnen, valt op en is daardoor en zichtbaar.

 

Jus try us! Bekijk onze tarieven.

 

Good to know

 

 • Perfecte bereikbaarheid. Direct vanaf de A12, afslag Voorburg.
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Wireless WXGA beamersysteem (HDMI, VGA en Apple)
 • 2.60 cm breed beamerscherm
 • Audiosysteem
 • Flipovers
 • Notitieboekjes en pennen
 • Post-its en markers