HIGH END PROFESSIONALS

HEALTHY BODY & MIND

BRAINSTORM OP MAAT

Inspirerende locaties Den Haag

Wie op zoek is naar inspirerende locaties in Den Haag moet zeker eens bij Faabulous Ground van Faabulousstuff gaan kijken. Faabulous Ground heeft een uniek karakter: ruig, stoer, energiek en vol passie. Combineer dit met de robuuste bouw en de prachtige lichtinval en je hebt een magische locatie. Dat is hoe waarom wij één van de meest inspirerende locaties in Den Haag zijn.

Faabulous Ground is één van de meest inspirerende locaties in Den Haag

Faabulous Ground is een ruimte die je inspireert en uitdaagt al jouw talenten te benutten. Hier komen creatieve geesten samen om zich verder te ontplooien en om wonderen te verrichten. Fabulous Ground is de thuishaven voor de vernieuwers van vandaag en morgen. Hier werk je samen met de mensen om je heen om je eigen doelen te behalen. Faabulous Ground inspireert, daagt uit en zet aan tot vernieuwen. Dit is de kracht die Faabulous Ground heeft en waardoor het behoort tot de meest inspirerende locaties in Den Haag.

Laat jij je inspireren door Faabulous Ground?

Faabulous Ground is geschikt voor verhuur met verschillende doeleinden. Zo kan het gebruikt worden als flexwerkplek, kantoor, ruimte voor workshops, events en exposities en als film- of kookstudio. Een erg veelzijdige ruimte dus. Ben je nieuwsgierig geraakt om deze ruimte te huren? Vraag dan snel informatie aan. Je kunt altijd binnen één werkdag een reactie ontvangen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht